Christmas Collection

 Ninával és Enikővel közösen álmodtuk meg ezt a kit-sorozatot. Hetek, sőt hónapok óta tartó munkánk gyümölcse érett be. :)Ez egy 12 db-os sorozat, ami 12 hónapon át fog tartani. Aki velünk tart, annak jövő karácsonyra akár két tucat hímzett szépsége lesz a fáján. Hogyan lesz ebből 24 db? Egyszerűen, két féle fonalat teszünk a készletekbe. :) Nem a klasszikus színeket választottuk. Nina gyönyörű óarany és viola színeket álmodott és festett.

A kit tartalmazza majd a 2 fonalat, melyek elegendőek 1-1 minta kihímzésére 2x2 szálon, az anyagot minden esetben Te választod meg. Továbbá megkapod a mintaívet és néhány minta esetében charmot is. 


Komód blogra és ide is fel fogom tenni mind a 12 kitet, minden hónap elsején, az utolsót 2012. november 1-én. Természetesen lehetőség van arra is, hogy ne egyesével szerezd be, hanem negyed vagy félévente, de akár az egészet is egyben.
Ha nem darabonként/havonta szeretnéd, de biztos vagy benne, hogy mindet meg fogod venni, ezt jelezd felénk, hogy névre szólóan eltegyük a kiteket Neked, hiszen ahogy a többi készlet, úgy ez is limitált, vagyis nem lesz bármeddig kapható. 
Email-ben felteheted kérdéseid nekem vagy Ninának.

Ami meglepetés: ha mindet megvásárolod, az utolsót ajándékba kapod Tőlünk! (a postaktg-et felszámoljuk érte, ha egyesével, ha többesével rendeled, de a készlet maga ajádnék lesz)Az első kit postázási ideje: december 9-től.

A kitek tervezői díja:

1000,-/db      Mint eddig, most is kérnénk minden kedves magyar érdeklődőt, hogy engem keressen a kitekkel kapcsolatban.

Eddig megjelent kitek:

#1#2#3#4
#5

#6#7
#8
#9
#10#11


#12


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése